Wij maken explanimations en infographics!

Wat is een explanimation of infographic?

Een explanimation is een uitleg animatie. Een video waarin jouw boodschap in korte tijd wordt duidelijk gemaakt door middel van tekst, beeld en geluid. Explanimations worden ingezet om een dienst, product of proces uit te leggen; een bewegend visitekaartje.

Een infographic is een informatieve illustratie: een afbeelding die informatie uitbeeldt en verklaart. Een infographic is een combinatie van tekst en beeld en toont een grafische weergave van informatie in de vorm van grafieken, diagrammen, iconische illustraties.

“Wij maken complexe stof weer begrijpelijk met behulp van uitleg animaties en infographics. Handig voor op je website, het intranet, social media, tijdens de les of voor zakelijke presentaties.”
WebsiteSocial MediaPresentatie(s)TelevisieOverig


Voice-OverAchtergrondmuziekGeluidenGeen idee
Ik wil graag meer informatie

Sky is the limit

We maken graag animaties en infographics waar we zelf trots op zijn. We luisteren goed naar jouw wensen en voegen daar onze ervaring aan toe. Samen maken we een unieke animatie op maat.

Krappe deadline?

Geen probleem! We werken met een klein, hecht en efficiënt team. Wij staan voortdurend in contact met elkaar en kunnen hierdoor snel schakelen en opleveren.

Fixed-price

Dankzij onze jarenlange ervaring, afspraken met onze samenwerkingspartners en een duidelijke planning kunnen we een reële prijsopgave maken.

Vestigingen

Wij werken vanuit Groningen én Amsterdam. Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken. Wil je liever bij jou in de buurt afspreken? We komen graag bij je langs!

Weet je precies wat je wilt of heb je advies nodig?